Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
TM6

Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)

4.7 (30 beoordelingen)

Ingrediënten

Pelare le patate

  • 600 g di acqua
  • 380 g di patate di media dimensione (vedere consigli)

Vellutata

  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di porro a fettine (1-2 cm)
  • 10 g di funghi porcini secchi, ammollati e strizzati
  • 380 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 fetta di speck a listarelle sottili
  • 4 fili di erba cipollina fresca sminuzzati

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1347 kJ / 322 kcal
Eiwitten
9.5 g
Koolhydraten
32.7 g
Vetten
17.9 g
Vezels
4.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten