Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di anacardi
- 500 g di asparagi, puliti, i gambi a tocchetti e le punte
- 100 g di cipolla bianca a pezzi
- 5 - 6 foglie di lattuga a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 385 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 6.9 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di carciofi e taleggio
55min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 Min
Crema di asparagi verdi
50min
Crema di asparagi
50min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45min
Crema di broccoli e porri
45min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di asparagi
45min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40min
Crema di zucca al profumo di cannella
40min