Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 300 g di porri, solo la parte bianca, a rondelle (1.5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 40 g di panna fresca liquida
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1071 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Minestra di porri e farro con pesto alle noci
50 Min
Crema di porri in crosta
45 Min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 Min
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Vellutata di finocchi, mele e speck
50 Min
Crema di porri gratinata
50 Min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min
Vellutata di porri
40 Min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 Min