Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olio al basilico
- 110 g di foglie di basilico fresche + q.b. per servire
- 170 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di succo di limone
- 1 pizzico di sale
Zuppa di pomodoro
- 55 g di lenticchie rosse, secche decorticate
- 110 g di cipolle rosse, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 4 rametti di origano fresco, le foglioline
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 900 g di pomodori perino, a metà
- 340 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 15 g di foglie di basilico fresche
- crostini, per servire
- foglie di basilico fresche, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Zuppa di patate e spinaci
1h
Crema di lattuga e menta
35min
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45 Min
Crema di pomodoro
30min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 Min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 Min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 Min
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55min