Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
120
g di Cheddar a pezzi
of 120 g di Emmental a pezzi - 400 g di porri ad anelli (circa 1 cm)
- 30 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di patate, pelate e a cubetti (circa 2 cm)
- 700 g di acqua
- 10 g di dado per brodo vegetale
- 5 g di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 8 fette di baguette (circa 1 cm), leggermente rafferme
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1904.8 kJ / 455.3 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 948 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Crema di pomodoro
25 Min
Crema di porri in crosta
45 Min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Zuppa di cipolle
1 Std.
Zuppa di cipolle
1 Std.
Zuppa di cipolle alla francese
5 Std. 30 Min
Porri in crema delicata
35 Min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 Min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40 Min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min
Vellutata di porri
40 Min