Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di lenticchie secche, ammollate per 12 ore in acqua fredda
- 30 g di cipolla
- ½ cucchiaino di semi di cumino
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di succo di limone
- 25 g di farina tipo 00
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 1832.6 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 61.2 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 15.9 g
- Natrium
- 6.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Falafel alle carote con salsa tahini
1hod.
Patate dolci e chili di fagioli neri
40 Min
Polpette di avocado e lenticchie con salsa acida
1 Std. 30 Min
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55 Min
Hummus di ceci
9 Std. 20 Min
Burger di fagioli e feta
1h 35min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 Std.
Falafel di ceci con salsa allo yogurt
40 Min
Farinata di ceci (vegan)
2 Std.
Buns integrali con burger di barbabietole
3h 40min
Broccoli burger con insalata di ravanelli (vegan)
1 Std. 30 Min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35 Min