Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di asparagi verdi, puliti
- 60 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di burro, a pezzi
- 150 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 100 g di spinaci baby freschi
- 425 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), sbriciolato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 10 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di panna fresca liquida
- 10 foglie di prezzemolo fresche, tritate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 767 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 705 mg
Alternatieve recepten
Vellutata di porcini
50 min
Asparagi e patate con salsa olandese
50 min
Crema di asparagi verdi e pinoli piccanti
1h 10 min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35 min
Passato di carote e asparagi con mandorle
30 min
Crema di asparagi
50 min
Crema di asparagi e curcuma
35 min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Vellutata di asparagi
45 min
Crema di zucca al profumo di cannella
40 min
Vellutata d'inverno
50 min