Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di pasta sfoglia pronta
- 80 g di gherigli di noci
- 270 g di ricotta (vaccina o di capra), fresca, scolata
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 2 pere Carmen, sbucciate e a fette sottili (300 g circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 983 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 45.9 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50 min
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1h 30 phút
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30 phút
Torta salata al tonno e ciliegini
1h 30 phút
Quiche porri e prosciutto
1 Std. 45 Min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1h 20min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1h 10min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Sformatini ai porri
55 phút
Peperoni alla piemontese
55 phút
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h