Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di pasta sfoglia pronta
- 80 g di gherigli di noci
- 270 g di ricotta (vaccina o di capra), fresca, scolata
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 2 pere Carmen, sbucciate e a fette sottili (300 g circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 983 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 45.9 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 Std. 30 Min
Torta salata al tonno e ciliegini
1 Std. 30 Min
Quiche pere e gorgonzola
1 Std.
Torta salata con pomodorini e olive
1 Std. 10 Min
Quiche radicchio e speck
2 godz. 30 min
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1 Std. 30 Min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min