Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi
- 50 g di nocciole pelate
- 30 g di scalogno a pezzi
- 20 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di birra rossa
- 780 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2113 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Risotto pere e Castelmagno
35 min
Fonduta
8h 20min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Risotto alla valdostana
35 min
Risotto timo e toma
35 min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 min
Risotto pere e Taleggio
40min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45min
Risotto lardo e crescenza al miele
35 min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h