Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
TM6 TM5

Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola

4.4 (105 beoordelingen)

Ingrediënten

Gnocchi

  • 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di polpa di zucca cotta a pezzi (vedere consigli)
  • 400 g di latte intero
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • ½ cucchiaino di sale
  • 10 g di burro + q.b.
  • 160 g di semolino di grano
  • 1 tuorlo

Salsa al Gorgonzola

  • 70 g di latte intero
    of 70 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 80 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1686 kJ / 403 kcal
Eiwitten
16.9 g
Koolhydraten
37.9 g
Vetten
20.4 g
Vezels
1.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten