Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1000 g di latte
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino
- 2 tuorli
- 200 g di Gorgonzola, a pezzi
- 50 g di acqua
- 30 g di miele tipo castagno, acacia, corbezzolo
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 30 g di gherigli di noci, tritati grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1927.6 kJ / 460.7 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 2.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle alla barbabietola
30min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Gnocchi bicolore
2h
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Canederli al formaggio
1h
Gnocchi alla romana ai funghi
2h
Crespelle alla valdostana
2h
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 Std. 40 Min