Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1000 g di latte
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino
- 2 tuorli
- 200 g di Gorgonzola, a pezzi
- 50 g di acqua
- 30 g di miele tipo castagno, acacia, corbezzolo
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 30 g di gherigli di noci, tritati grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1927.6 kJ / 460.7 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 2.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Risotto pere e Taleggio
40min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 Std. 40 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Canederli al formaggio
1h
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Lasagna di pane carasau
25 min
Gnocchi bicolore
2h
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1h 30min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30min