Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di burro a pezzi
- 500 g di cipolle a fette sottili, preferibilmente di Cannara
- 40 g di farina tipo 00
- 1000 g di brodo vegetale caldo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 baguette o altro tipo di pane a fette tostate
- 100 g di Gruviera grattugiato (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1929 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di cipolle alla francese
5 Std. 30 Min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 godz. 30 min
Vellutata di porri e patate (Bimby Friend)
1h
Porri in crema delicata
35 min
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby® (TM6)
1h
Crema di porri gratinata
50 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 min
Ribollita
2sa 30 dk
Vellutata di porri
40 min