Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane raffermo grattugiato
- 200 g di ricotta, ben scolata
- 450 g di spinaci freschi cotti e ben strizzati
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina tipo 00 q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2039 kJ / 487.3 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 64.9 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 574 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strangolapreti alla trentina
4h
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1hod.
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi di spinaci
55 Min
Canederli allo speck
2h 40 min
Spatzle rosa con triglie e piselli
1hod.
Canederli al formaggio
1hod.
Gnocchi di polenta
25 min
Spatzle agli spinaci
1hod.
Spatzle di zucca con salsiccia
1hod.
Spatzle verdi alla carbonara
1hod.
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min