![Gnocchi di pane con ricotta e spinaci Gnocchi di pane con ricotta e spinaci](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8eef7e8c-5a0e-4597-abd7-06e1a21b00ac/Derivates/b07042b6-7ba0-441f-8938-ba7618a28bab.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane raffermo grattugiato
- 200 g di ricotta, ben scolata
- 450 g di spinaci freschi cotti e ben strizzati
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina tipo 00 q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2039 kJ / 487.3 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 64.9 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 574 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di spinaci
55 min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 Std.
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Strangolapreti alla trentina
4h
Canederli allo speck
2h 40min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Crespelle con radicchio e noci
2h
Canederli al formaggio
1 Std.
Gnocchi di polenta
25 Min
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.