Compatibele versies
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 350 g di zucchine a pezzi
- 80 g di latte
- 2 uova
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe
- 500 g di acqua
- 250 g di latte intero
- 30 g di burro
- 30 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1307 kJ / 312.7 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 905.2 mg
Alternatieve recepten
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 godz. 20 min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Fonduta
8h 20min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Flan di carote
50min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Flan di cavolfiore
45min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min