Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Crêpes
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
- 600 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 600 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi + q.b.
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
Ripieno di asparagi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di porro a pezzi
- 300 di asparagi, puliti e a pezzetti (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 130 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1793 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 564.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata ricotta e spinaci
2sa
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1sa 30 dk
Panna cotta alle pesche
3h 15min
Gnocchi alla romana alle erbette
1sa 30 dk
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)
1 godz. 10 min
Crespelle con radicchio e noci
2sa
Besciamella
15 min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45 dk
Asparagi fritti con salsa olandese
1h
Lasagne di verza
2sa 30 dk
Medaglioni di broccoli e patate
1sa 30 dk
Lasagne zucca e salsiccia
2sa