Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cracker di riso
- 250 g di farina di riso glutinoso
- 50 g di farina di mais bianca precotta
- 200 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiaini di sale + q.b.
Baccalà mantecato
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
- 500 g di latte
- 1 cipolla, a metà
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 spicchio di aglio
- timo fresco, le foglioline, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 908.6 kJ / 217.2 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 538.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà mantecato alla veneziana
40 min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1h
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 godz. 30 min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2 godz. 30 min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1sa 30 dk
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1h 15 min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45 min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Ribollita
2 godz. 30 min
Zuppa frantoiana
45 min