![Cracker di riso con baccalà mantecato Cracker di riso con baccalà mantecato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5998ae824bc6c2f3fd906d16f31511d8/Derivates/aa4ea40c818378f34554618d4db46dc88a77d63f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cracker di riso
- 250 g di farina di riso glutinoso
- 50 g di farina di mais bianca precotta
- 200 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiaini di sale + q.b.
Baccalà mantecato
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
- 500 g di latte
- 1 cipolla, a metà
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 spicchio di aglio
- timo fresco, le foglioline, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 908.6 kJ / 217.2 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 538.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa gravy (TM6)
20min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1h
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1 godz. 20 min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 godz. 45 min
Pâté di vitello in gelatina
8 godz. 30 min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2 godz.
Mousse di baccalà
45min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1h
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30min
Baccalà mantecato alla veneziana
40min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min