Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cracker di riso
- 250 g di farina di riso glutinoso
- 50 g di farina di mais bianca precotta
- 200 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiaini di sale + q.b.
Baccalà mantecato
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
- 500 g di latte
- 1 cipolla, a metà
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 spicchio di aglio
- timo fresco, le foglioline, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 908.6 kJ / 217.2 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 538.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tonno di coniglio
48h
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25min
Insalata Thai con condimento alle arachidi
30 min
Cous cous con moscardini e olive
1h
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25 min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1h
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30 min
Mousse di baccalà
45 min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45 min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Bignè salati con mousse di salmone
25 Std. 30 Min
Baccalà mantecato alla veneziana
40 min