Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1000 g di spinaci in foglia surgelati
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di ricotta, sgocciolata dal siero (vedere consigli)
- 25 g di farina tipo 00 + q.b.
- 20 g di pangrattato
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2086.7 kJ / 498.7 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 35.6 g
- Verzadigd vet
- 17.2 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 511.4 mg
Alternatieve recepten
Paté di fegatini
30 dk
Crostini con fegatini di pollo
40min
Crostini con crema di milza
1h
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 dk
Castagnaccio
1h
Schiacciata fiorentina
50min
Pici all'aglione
1h 25min
Schiacciata con l'uva
2sa
Peposo toscano
1sa 30 dk
Ribollita
2sa 30 dk
Pappa al pomodoro
35min
Pan co' Santi
7h