Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lingua sottovuoto
- 1700 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 700 g di carne di vitello lingua, pulita e senza le parti grasse
- 30 g di cipolla
- 20 g di carota, pelata
- 20 g di sedano
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
Salsa verde
- 40 g di mollica di pane bianco
- 20 g di aceto di vino bianco
- 70 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 filetti di acciughe sotto sale, diliscate e dissalate
- 1 spicchio di aglio
- 1 tuorlo sodo a metà
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 150 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3195.5 kJ / 763.8 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 67.7 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 792.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta
1 godz.
Peperonata (TM6)
45 min
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5h
Besciamella
15min
Ripieno per torta di mele
45 min
Pâté di vitello in gelatina
8h 30min
Tonno di coniglio
48 Std.
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5h
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13hod.
Salsa verde "Bagnet"
15min
Salsa tonnata
20 min