Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lingua sottovuoto
- 1700 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 700 g di carne di vitello lingua, pulita e senza le parti grasse
- 30 g di cipolla
- 20 g di carota, pelata
- 20 g di sedano
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
Salsa verde
- 40 g di mollica di pane bianco
- 20 g di aceto di vino bianco
- 70 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 filetti di acciughe sotto sale, diliscate e dissalate
- 1 spicchio di aglio
- 1 tuorlo sodo a metà
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 150 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3195.5 kJ / 763.8 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 67.7 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 792.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zabaione con crumble di frutta secca
1h
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2h 40 min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1h
Pâté di vitello in gelatina
8 godz. 30 min
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3h 30 min
Besciamella
15 min
Polenta
1h
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Maionese cotta
15 min
Salsa tonnata
20 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 Std. 30 Min