Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g di cipolla bianca a pezzi
- 70 g di lardo a pezzi
- 70 g di pancetta dolce, a cubetti
- 40 g di burro
- 500 g di fesa di vitello a pezzi (2x2cm)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 150 g di vino bianco secco
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 rametti di maggiorana, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 bacche di ginepro
- 220 g di burro fuso
- 20 g di Marsala
- 20 g di Cognac
Gelatina
- 1000 g di acqua
- 2 dadi per gelatina
- 40 g di Marsala
- 1 pizzico di sale
- cetriolini sott'aceto, a piacere (optioneel)
- olive nere, a piacere (optioneel)
- olive verdi, a piacere (optioneel)
- capperi, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1932.4 kJ / 461.9 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 39.9 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 349 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle alla francese
5 Std. 30 Min
Ravioli alla valtellinese
1h 45min
Fagottini ripieni di frutta e timo
40min
Vellutata di porri e patate con soia o manzo (Bimby Friend)
Keine Bewertungen
Mondeghili
40min
Tonno di coniglio
48 Std.
Aspic di verdure
8 godz.
Cappone agli agrumi con purè di carote
2h 30 min
Uova alla triestina
30 min
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5h
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h