Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa alle ciliegie
- 20 g di burro
- 150 g di ciliegie denocciolate, in quarti
- 50 g di Vermouth rosso
Anatra
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 petto d'anatra con la pelle (circa 400 g)
- olio extravergine di oliva
- sale q.b.
- Voeding
- per 2 porzioni
- Calorieën
- 3691 kJ / 882 kcal
- Eiwitten
- 87 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 49.6 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 447.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12 Std. 45 Min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 Std. 45 Min
Moscardini alla busara sottovuoto
2 Std.
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5u. 30min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 godz. 40 min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2 Std.
Roastbeef Sottovuoto
5u. 30min
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1 godz. 30 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.