Thermomix® mesbeschermer nodig

Om dit recept te bereiden heb je de Thermomix® mesbeschermer nodig Meer informatie

Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
TM6

Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie

5.0 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

Salsa alle ciliegie

  • 20 g di burro
  • 150 g di ciliegie denocciolate, in quarti
  • 50 g di Vermouth rosso

Anatra

  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 1 petto d'anatra con la pelle (circa 400 g)
  • olio extravergine di oliva
  • sale q.b.

Voeding
per 2 porzioni
Calorieën
3691 kJ / 882 kcal
Eiwitten
87 g
Koolhydraten
13.7 g
Vetten
49.6 g
Verzadigd vet
9.8 g
Vezels
2 g
Natrium
447.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten