Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa alle ciliegie
- 20 g di burro
- 150 g di ciliegie denocciolate, in quarti
- 50 g di Vermouth rosso
Anatra
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 petto d'anatra con la pelle (circa 400 g)
- olio extravergine di oliva
- sale q.b.
- Voeding
- per 2 porzioni
- Calorieën
- 3691 kJ / 882 kcal
- Eiwitten
- 87 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 49.6 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 447.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 godz.
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1h 30min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 Std. 40 Min
Costine BBQ a Cottura Lenta
4 godz. 25 min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45 min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 godz. 5 min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min