Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Sformatini
- 1700 g di acqua
- 400 g di patate, intere di media dimensione e con la buccia (vedere consigli)
- 200 g di topinambur interi con la buccia
- 2 barbabietole rosse cotte a cubetti (0,5 cm)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 10 g di sale + q.b.
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- burro q.b.
- 6 mozzarelline ciliegine
Salsa al Parmigiano Reggiano
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1637.5 kJ / 391.3 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 891.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carpaccio di barbabietola, zucchine e mozzarella
20min
Pici all'etrusca
1 godz. 45 min
Patate gratinate al formaggio
2 godz.
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3h 30min
Sformatini di agretti
1h
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Canederli agli spinaci
2h 30min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40min
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1h
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
Geen beoordelingen
Zuppa di porri e orzo
45min