Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Sformatini
- 1700 g di acqua
- 400 g di patate, intere di media dimensione e con la buccia (vedere consigli)
- 200 g di topinambur interi con la buccia
- 2 barbabietole rosse cotte a cubetti (0,5 cm)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 10 g di sale + q.b.
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- burro q.b.
- 6 mozzarelline ciliegine
Salsa al Parmigiano Reggiano
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1637.5 kJ / 391.3 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 891.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1sa 30 dk
Sformatini patate e porri
55 min
Plumcake con frutta e verdura (riciclo)
50min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1 Std. 20 Min
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50min
Pesto di scarola e pecorino
15 min
Muhammara (di Lorenzo Biagiarelli)
10 min
Fior di castagne
1sa 30 dk
Pâté di vitello in gelatina
8h 30min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 dk
Pan dei morti
1h
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40min