Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Sformatini
- 1700 g di acqua
- 400 g di patate, intere di media dimensione e con la buccia (vedere consigli)
- 200 g di topinambur interi con la buccia
- 2 barbabietole rosse cotte a cubetti (0,5 cm)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 10 g di sale + q.b.
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- burro q.b.
- 6 mozzarelline ciliegine
Salsa al Parmigiano Reggiano
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1637.5 kJ / 391.3 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 891.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 min
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1h
Hummus ai pomodorini
1h
Crema di nocciole
15 min
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50 min
Zuppa di lenticchie e pomodori con patate ripiene di funghi
1h
Pangrattato alle acciughe e paprika
10 min
Crema di anacardi
15 min
Salsa al cioccolato
10 min
Crostata ai cachi freschi
1h
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15 min
Baccalà mantecato alla veneziana
40 min