Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
240
g di riso integrale
of 240 g di riso a chicco corto - 100 g di datteri denocciolati
- 140 g di mele, non sbucciate, senza semi e tagliate in quarti
- 60 g di olio di oliva + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaio di psillio
- ½ cucchiaino di sale
- 80 g di gherigli di noci
- 4 uova
- 100 g di acqua
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 723 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 22.1 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 201.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche vegana con frutta secca
2 Std.
Pancakes alla banana con yogurt aromatizzato
20 Min
Pane cicci
4 Std. 30 Min
Pane croccante di grano saraceno e semi
1 Std. 30 Min
Torta di patate dolci e cocco (senza glutine e senza lattosio)
6 Std. 10 Min
Pane croccante all'amaranto
50 Min
Torta avena e frutta secca al Varoma
2 Std.
Torta soffice alle mandorle (senza glutine)
45 Min
Cookies cioccolato e burro di arachidi (vegan)
45 Min
Tofu di lenticchie rosse
8 godz. 30 min
Cookies noci e avena (senza glutine)
1 Std.
Banana bread (vegan e senza glutine)
1 Std. 30 Min