Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g di vino rosso
-
100
g di vino Porto
of 100 g di acqua - 250 g di acqua
- 350 g di zucchero
- 2 stecche di cannella
- 2 bacche di anice stellato
- 2 pezzi di scorza di arancia (1x3 cm circa)
- 4 pere Kaiser o coscia (circa 180 g l'una), sbucciate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2645 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 116 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 12 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30 min
Contorno di verdure con zabaione al Parmigiano Reggiano
50 Min
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2h 30 min
Pere al vino con crema inglese
4 godz. 30 min
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4 godz. 30 min
Pere a Cottura Lenta con salsa al cioccolato
4 godz. 30 min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Tarte tatin
2h 30 min
Zabaione (TM6)
15min
Salsa verde "Bagnet"
15min