Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g di vino rosso
-
100
g di vino Porto
of 100 g di acqua - 250 g di acqua
- 350 g di zucchero
- 2 stecche di cannella
- 2 bacche di anice stellato
- 2 pezzi di scorza di arancia (1x3 cm circa)
- 4 pere Kaiser o coscia (circa 180 g l'una), sbucciate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2645 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 116 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 12 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2u. 30min
Topinambur alla menta sottovuoto
2u. 10min
Pere a Cottura Lenta con salsa al cioccolato
4h 30 min
Pere al vino rosso
3h 20 min
Pere al vino rosso
3h 20 min
Pere al vino con crema inglese
4h 30 min
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h 10min
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5sa
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9 Std.
Zabaione (TM6)
15 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Vitello tonnato sottovuoto
5sa