Compatibele versies
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di olio di semi di arachidi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bramata
- 500 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 80 g di cipolla tagliata a fette sottili
- 1 foglia di alloro fresca
- 1 spicchio di aglio
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
-
1
cucchiaio di olio extravergine di oliva
of 25 g di burro - 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1603.5 kJ / 383.2 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 51.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà mantecato alla veneziana
40 Min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1hod.
Salsa verde "Bagnet"
15min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 Min
Moscardini alla busara sottovuoto
2 Std.
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12h 45min
Cappon magro
4h 30 min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3h 30min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16hod. 30min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 godz. 45 min
Zuppa frantoiana
45 Min