Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baccalà
- 70 g di olio di semi di arachidi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
- 500 g di latte intero
- 60 g di cipolla tagliata a fette sottili
- 1 foglia di alloro fresca
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale (optioneel)
Rapa rossa
- 500 g di acqua
- 3 rape rosse, 2 tagliate a spicchi e 1 tagliata a fettine sottilissime
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1363 kJ / 325.8 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 1.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di cavolo nero e cannellini
50 min
Ribollita
2 Std. 30 Min
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45 min
Cannelloni di porro al baccalà mantecato su salsa di rapa rossa di Mattia Poggi
3 Std.
Crema di ceci con cozze piccanti
30 min
Polpo su farinata di ceci
5h
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1 Std.
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.