Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 15 g di miele di acacia
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 200 g di farina integrale
- 10 g di burro morbido
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di gherigli di noci
- 70 g di uvetta precedentemente ammollata
- 150 g di fichi secchi a pezzetti
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 6062.6 kJ / 1449 kcal
- Eiwitten
- 37.6 g
- Koolhydraten
- 232.1 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 20.8 g
- Natrium
- 2.4 mg
Alternatieve recepten
Pane semplice
4h
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane di kamut e farro
4h
Pane per la colazione con frutta secca
3h
Mezzaluna di pane al farro
3h
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Filone di segale
4h
Panini di segale
12 Std.
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
4h
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10min
Pane veneziano
18hod. 30min