Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1450 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
of 3 g di lievito di birra disidratato - 10 g di zucchero
- 20 g di grappa
- 500 g di farina tipo 1
- 12 g di sale
- 100 g di burro morbido, a pezzi
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 593 kJ / 141.7 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 262.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Pagnotta rustica
3 Std.
Pane ai cereali
3 Std.
Bussolà alla vicentina
1 Std.
Focaccia ai semi di chia farcita
4 Std.
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1 Std. 30 Min
Impasto base per pane
1 Std.
Focaccia alla curcuma
3h 30min
Panini morbidi dolci
1 Std. 30 Min
Focaccia al latte
6h 30min
Focaccia
6 Std.
Impasto per pizza integrale
2 Std.