Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albicocche
- 150 g di albicocche secche denocciolate
- 150 g di acqua calda (non bollente)
Pan di Spagna
- 120 g di farina di mandorle
- 40 g di farina di avena
- 100 g di cacao amaro in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 1 ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 100 g di datteri denocciolati
- 240 g di acqua
- 6 uova
- 60 g di olio di oliva
- 40 g di olio di cocco
- 5 g di aceto di mele
Glassa al cioccolato
- 150 g di cioccolato fondente (85% di cacao), a pezzi
- 80 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1340 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 107.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta frolla alle mandorle (senza glutine)
35 Min
Rösti svizzero
9 godz.
Torta di castagne (senza glutine)
1h 30min
Torta al cioccolato fondente, clementine e nocciole
1h 30min
Bussolai di Burano
2h
Torta soffice alle mandorle (senza glutine)
45 Min
Crostata di grano saraceno e pesche (senza glutine)
1 godz. 50 min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4 Std. 30 Min
Nidi di meringa
3 godz. 20 min
Torta della nonna (senza glutine e senza lattosio)
2h
Crostata con crema di ricotta al lime e cocco (senza glutine)
2hod. 20min
Tortino di cioccolato con cuore morbido (senza glutine)
2h 30min