Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semi fermentati
-
25
g di chicchi di segale
of 25 g di farro -
40
g di chicchi di segale in fiocchi + q.b.
of 40 g di fiocchi di farro + q.b. - 40 g di semi di zucca
- 40 g di semi di girasole
- 20 g di semi di sesamo
-
20
g di semi di lino
of 20 g di semi di chia - 5 g di sale
- 180 g di acqua
Pre-impasto (preparare la sera)
- 70 g di acqua fredda
- 120 g di farina integrale
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto principale (il mattino seguente)
- olio di cocco q.b.
- 190 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 - 110 g di acqua fredda
- 1 cucchiaio di curcuma in polvere
- 5 g di lievito di birra fresco
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 408 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 99 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane per la colazione con frutta secca
3h
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21h
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24sa
Pane rustico ripieno
29 godz.
Pane semplice
4h
Impasto per pizza di segale
2h 10min
Impasto per pizza integrale
2 Std.