Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 150 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
of 1 ½ g di lievito di birra fresco - 150 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
Cottura della zucca
- 400 g di acqua
- 180 g di polpa di zucca a pezzi
Pane
-
50
g uvetta sultanina
of 50 g di mirtilli rossi disidratati o di ciliegie disidratate - 700 g di acqua (di cui 170 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 forte (almeno W320)
- 100 g di farina di segale
- 20 g di miele
- 15 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 5334 kJ / 1323 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 263 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 17.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane ai semi di girasole
22hod.
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Pane al latticello
18h
Tempeh
Geen beoordelingen
Panini con muesli
19sa 30 dk
Pane alla zucca e mandorle
5sa
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Focaccia alle carote
3h 30min
Pane ai cereali
3h
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6 godz.
Trecce dolci
4h
Pane semplice
4h