Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 150 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
of 1 ½ g di lievito di birra fresco - 150 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
Cottura della zucca
- 400 g di acqua
- 180 g di polpa di zucca a pezzi
Pane
-
50
g uvetta sultanina
of 50 g di mirtilli rossi disidratati o di ciliegie disidratate - 700 g di acqua (di cui 170 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 forte (almeno W320)
- 100 g di farina di segale
- 20 g di miele
- 15 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 5334 kJ / 1323 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 263 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 17.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane in padella
18h
Remoulade di sedano rapa
10 dk
Panini sfogliati
3h 30min
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6 godz.
Ghirlanda di pan brioche al farro
15h 30min
Pane di segale e erbe aromatiche
17 Std. 30 Min
Corona di pane sfogliato ai cereali
6h 10 min
Pane in cassetta semplice
19 godz.
Pane semplice
4h
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1 Std. 30 Min
Pane integrale alla curcuma
16h
Panini alla zucca
4h