Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta strüdel
- 370 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 40 g di olio di semi di mais
- 120 - 130 g di acqua
Ripieno
- 750 g di mele renette, sbucciate e a fettine sottili
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 15 g di Rum
- 15 g di scorza di limone grattugiata
- 80 - 100 g di zucchero
- 40 g di uvetta
-
150
g di gherigli di noci frantumati
of 150 g di pinoli - 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 70 g di pangrattato
- 50 g di burro
- 1 tuorlo sbattuto
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1447.8 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 45.2 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 26.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strangolapreti alla trentina
4h
Crespelle con radicchio e noci
2h
Mini Linzer torte (senza glutine)
2h
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6 Std.
Strudel di mele
1h 35min
Torta di grano saraceno e mele con confettura di mirtilli
1 Std. 10 Min
Zaleti
1h
Crostata di grano saraceno e pesche (senza glutine)
1h 50 min.
Frittelle di mele e arancia
1h 5min
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
2h
Crostata ripiena alle mele
2h
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min