Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aroma
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
Poolish
- 15 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina manitoba
- 100 g di acqua
Primo impasto
- 1 uovo
- 200 g di farina tipo 00
- 120 g di zucchero
- 65 g di burro a tocchetti
Secondo impasto
- 1 uovo
- 40 g di zucchero
- 100 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a tocchetti
- latte q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 6645 kJ / 1588 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 238.9 g
- Vetten
- 64.2 g
- Verzadigd vet
- 36 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 81.2 mg
Alternatieve recepten
Ghirlanda di pan brioche al farro
15 Std. 30 Min
Pane di patate e noci
21h
Soda Bread (pane irlandese)
45min
Buchteln alla confettura di prugne
4h 10min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Piccoli panettoni
6h 40min
Treccia di pane alle olive
5 godz. 30 min
Fritole veneziane
2h 40min
Zaleti
1h
Biscotti zaeti
55min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 Std. 50 Min
Pan brioche allo yogurt
5h 15min