Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 600 g di farina manitoba
- 70 g di strutto
- 300 g di gherigli di noci
- 75 g di zucchero
- 10 g di miele
- 10 g di malto di orzo
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vin santo
- 15 g di sale
- 1 ½ cucchiaino di pepe nero in polvere
- 250 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 6716.5 kJ / 1604.2 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 186.1 g
- Vetten
- 84.3 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 11.1 g
- Natrium
- 1462.7 mg
Alternatieve recepten
Paté di fegatini
30 Min
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Ricciarelli
7 godz.
Cantuccini di Prato
1 Std.
Crostini con crema di milza
1 Std.
Castagnaccio
1 Std.
Schiacciata fiorentina
50 min
Pici all'aglione
1h 25min
Schiacciata con l'uva
2h
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Pappa al pomodoro
35 Min
Bozza pratese
2 Std. 45 Min