Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di milza di maiale, pulita dalla parte nervosa
- 40 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di vino bianco secco
- 100 g di passata di pomodoro
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 4 bacche di ginepro
- 60 g di mela Golden Delicious, sbucciata e a tocchetti (1 cm circa)
- 8 fette di pane casereccio
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e tritati
- 10 g di pasta di acciughe
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1298.3 kJ / 310.1 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 21.7 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 405.1 mg
Alternatieve recepten
Paté di fegatini
30 dk
Sformato di cardi
1h
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Torta di riso carrarina
3 godz. 10 min
Lampredotto
1h 20min
Gnudi toscani
40 min
Schiacciata fiorentina
50 min
Pici all'aglione
1 godz. 25 min
Schiacciata con l'uva
2 godz.
Peposo toscano
1 godz. 30 min
Pappa al pomodoro
35 min
Pan co' Santi
7h