Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bagel
- 1800 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 115 g di zucchero
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 10 g di sale
- 1 cucchiaio di bicarbonato di sodio
- 1 uovo, sbattuto
- semi di sesamo bianchi, a piacere
Crema alle erbe
- 10 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate
- 10 foglie di menta fresca, lavate
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 50 g di panna acida (crème fraîche) (30% di grassi)
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 200 g di cetrioli a fettine sottili
- 6 fette di salmone affumicato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1143 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadas di pollo e peperoni
2 godz. 30 min
Pita
4 Std.
Bretzel (di Luca Montersino)
3 Std.
Baozi di maiale al vapore
2 Std. 10 Min
Tortilla hack con semi di papavero
1 Std. 30 Min
Pulled Pork con panini al vapore
3 Std.
Pulled pork a Cottura Lenta
7h
Mini pan brioche con pulled pork
14 Std.
Bagel con carpaccio di pesce spada e avocado
3 Std.
Tortilla hack alla curcuma
1 Std. 30 Min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2h
Buns (panini classici per hamburger)
4 godz. 35 min