Apparaten en Accessoires
Tarte tatin
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 30min
10 fette
Ingrediënten
Pasta Brisée
-
200 g farina tipo 0
-
100 g di burro
-
70 g di acqua fredda
-
1 pizzico di sale
Caramello
-
150 g zucchero
-
70 g di burro freddo
-
1030 g di acqua
-
1 cucchiaino di succo di limone
-
4 mele, qualsiasi tipo (tipo Renette o Golden)
-
1 cucchiaio di aceto
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 fetta
Natrium
41 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
1215 kJ /
290 kcal
Vetten
15 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
36 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Zabaione
15 min
Zabaione (TM6)
15 min
Bonèt
2 godz.
Fonduta
8 godz. 20 min
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 godz.
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2 godz. 30 min
Crème brûlée
1 godz. 10 min
Martin sec al Barolo
4 godz. 30 min
Brandacujun
45 min
Pisarei e faśö
35 min
Mini bonet
2 godz.