Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta Brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di burro
- 70 g di acqua, fredda
- 1 pizzico di sale
Caramello
- 150 g di zucchero
- 70 g di burro, freddo
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 4 mele, qualsiasi tipo (tipo Renette o Golden)
- 1 cucchiaio di aceto
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1215 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 41 mg
Alternatieve recepten
Crème caramel (TM6)
4h
Zabaione
15 min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Keine Bewertungen
Flan al topinambur
40 min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.
Bagna cauda
35 min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Bonèt
2h
Zabaione (TM6)
15 min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Salsa tonnata
20 min