Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 20 g di acqua
- 20 - 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 175 - 350 g di burro a pezzi
- 4 - 8 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 15119 kJ / 3611 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 380 g
- Verzadigd vet
- 203 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 939 mg
Alternatieve recepten
Fonduta svizzera
20 min
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Eggs Benedict (Cuoci uova)
30 dk
Salsa bernese
20 min
Salsa olandese
30 dk
Salmone con salsa bernese e asparagi
50 min
Salsa olandese
30 dk
Burro alle erbe aromatiche
5 dk
Salsa satay
20 min
Zuppa di cipolle alla francese
5 Std. 30 Min
Pere al vino con crema inglese
4 godz. 30 min
Salsa Soubise
30 dk