Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 20 g di acqua
- 20 - 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 175 - 350 g di burro a pezzi
- 4 - 8 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 15119 kJ / 3611 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 380 g
- Verzadigd vet
- 203 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 939 mg
Alternatieve recepten
Gazpacho
15min
Salmone con salsa olandese al limone, asparagi e riso
45min
Crème caramel (TM6)
4h
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 Std. 45 Min
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15min
Salsa bernese
20 Min
Salsa olandese
30min
Burro alle erbe aromatiche
5min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min
Salsa olandese
30min
Spiedini di pollo con salsa satay
2 Std.
Burro alla Maître d’Hotel
50min