Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di dragoncello fresco, le foglioline e i gambi separati
- 80 g di scalogno a pezzi
- 80 g di aceto di vino bianco
- 180 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 195 g
- Verzadigd vet
- 104 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1272 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta svizzera
20 Min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min
Burro alla Maître d’Hotel
50 Min
Merluzzo in salsa aioli
1hod.
Salmone con salsa bernese e asparagi
50 Min
Salsa olandese (TM6)
15min
Salsa bernese
20 Min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Salsa Soubise
30min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.