Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di pane raffermo a tocchetti
- 150 g di latte
- 500 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi in foglia
- 80 g di formaggio Trentingrana a pezzi
- 60 g di cipolla
- 30 g di burro + q.b.
- 2 uova
- 40 g di farina tipo 00
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1756 kJ / 419.8 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 44.5 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 391.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 Std.
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Gnocchi di polenta
25 Min
Canederli allo speck
2h 40min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Gnocchi con la "fioreta"
30 Min
Spatzle rosa con triglie e piselli
1 Std.
Salsa bolzanina
15min