Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 600 g di polenta fredda, a pezzi
- 220 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 40 g di burro morbido, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2205 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strangolapreti alla trentina
4h
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Polenta
1h
Gnocchi alla romana
1h 15min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi di ricotta al basilico
40min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min