Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di erba Silene detta sclopit (vedere varianti)
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso tipo Carnaroli (cottura 15 minuti)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 16.9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto primavera allo speck
1h 5min
Bigoli in salsa
1h 30min
Risotto radicchio e gamberi
1h 20 min
Risotto agli asparagi bianchi con uovo grattugiato
40 min
Risotto bianco con porri e mela
30 min
Risotto radicchio e salsiccia
35 Min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45 Min
Bigoli con ragù di anatra
2h
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30 min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 Min