Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a fettine sottili (0.5 cm circa)
- 400 g di baccalà in filetti pronti o sciacquati e dissalati
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pinoli sgusciati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone fagiolini e patate
1h 30 min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15 min
Buridda alla ligure
55min
Cappon magro
4 Std. 30 Min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Pandolce genovese
1h 30 min
Panissa
45 min
Bagna cauda
35 min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Bonèt
2h
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45 min
Salsa verde "Bagnet"
15 min