Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino
- 1 - 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 250 g di passata di pomodoro
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di zucchero
- 500 g di ceci in scatola o lessati, ben sgocciolati e sciacquati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1098.2 kJ / 262.5 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 969.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Barchette feta e bietole
2 Std.
Bratwurst con insalata di patate
35 min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35 min
Insalata veloce con verdure crude
15min
Pane integrale con fichi e noci
4 godz. 30 min
Salmone marinato
2h 30min
Straccetti di pollo con noodles e verdure
45min
Cous cous arcobaleno
30min
Farro con gamberi e agrumi
50min
Mesciua spezzina
1h
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40 min