Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Emulsione
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
Filetti di sogliola e piselli
- 400 g di acqua
- 200 g di piselli surgelati
- 600 g di filetti di sogliola (150 g circa a filetto)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 872.8 kJ / 208.5 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 836 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagiolini e taccole al vapore
40 Min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30 Min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 Min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Sogliola al vapore con insalata russa
35 Min
Sogliola al vapore con verdurine
30 Min
Patate lesse
40 Min
Pisellini e mais a vapore
Geen beoordelingen
Menù: Insalata e merluzzo a vapore; Clafoutis alla frutta
1 Std.
Nasello al cartoccio con verdure
1 Std.
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 Min
Ombrina al cartoccio con patate
45 Min