Risotto ricotta e spinaci
TM6 TM5

Risotto ricotta e spinaci

4.1 (58 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 80 g di spinaci freschi in foglia, lavati
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 70 g di vino bianco secco
  • 740 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
    of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1675 kJ / 400.3 kcal
Eiwitten
9.7 g
Koolhydraten
67 g
Vetten
12.3 g
Verzadigd vet
3.8 g
Vezels
1.3 g
Natrium
58.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten