Compatibele versies
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 4 filetti di pesce (nasello, trota, branzino, salmone, merluzzo,...)
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
-
150
g di fagiolini verdi freschi, puliti
of 150 g di fagiolini surgelati, puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1472.3 kJ / 351.9 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 239.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30 min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45 Min
Scaloppine di pollo al limone
40 min