Compatibele versies
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 4 filetti di pesce (nasello, trota, branzino, salmone, merluzzo,...)
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
-
150
g di fagiolini verdi freschi, puliti
of 150 g di fagiolini surgelati, puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1472.3 kJ / 351.9 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 239.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2sa 30 dk
Uova occhio di bue con contorno di verdure
30 dk
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 dk
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 dk
Nasello al cartoccio con verdure
1sa
Straccetti di pollo con patate e carote
40 dk
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 dk
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 dk
Merluzzo alla pizzaiola
30 dk
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 dk
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 dk