Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette
- 50 g di pane raffermo a pezzi
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di carne trita di vitello
- 2 uova
- 30 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di acqua
- 100 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
Purè di castagne
- 350 g di castagne cotte e pelate a pezzi
- 500 g di patate a pasta farinosa, pelate a fette
- 1 cucchiaino raso di sale
- 300 g di latte intero
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1755 kJ / 419.5 kcal
- Eiwitten
- 27.6 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 958.7 mg
Alternatieve recepten
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1hod.
Involtini di verza e maiale
1 Std. 20 Min
Nuggets di sogliola
40 Min
Torta al cioccolato 2 ingredienti
Geen beoordelingen
Menù: Zuppa di verdure; Polpette e cavoletti di Bruxelles
1hod.
Polpettone classico (TM6)
1hod. 15min
Cappone agli agrumi con purè di carote
2 godz. 30 min
Insalata di pollo con crema di avocado
40 Min
Polpettone zucca e spinaci
1hod. 15min
Spezzatino di tacchino all'aglio
45 Min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 Min
Polpettone di pollo e zucca farcito
1 Std. 30 Min