Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
- 5 uova
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
-
80
g di provola, a fette
of 80 g di Emmental o Gruviera, a fette - 80 g di prosciutto cotto, a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 931 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 811.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scaloppine di pollo al limone
40 dk
Vellutata di carote con omelette
30 Min
Frittata di zucchine e ricotta
40 dk
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1sa
Focaccia di patate in padella
1sa
Polpette di ricotta al sugo
50 Min
Fiori di zucca ripieni di patate, scamorza e prosciutto
1sa
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40 dk
Quiche ai peperoni e pomodori
1sa 30 dk
Bratwurst con insalata di patate
35 dk
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1sa 30 dk
Coppa cookies
3h 30min