Compatibele versies
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto alla genovese
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di pinoli
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Insalata di patate e fagiolini
- 500 g di acqua
- 400 g di patate sbucciate, a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di fagiolini verdi freschi spuntati, a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2385.8 kJ / 570.3 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 48.1 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 376.5 mg
Alternatieve recepten
Fagiolini e taccole al vapore
40min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Frittata di zucchine (TM6)
50 min
Menù: Tonno di gallina e patate prezzemolate; Bonet
10 Min
Patate e fagiolini al pesto (TM6)
35min
Penne integrali con fagiolini, peperoni e formaggio primo sale
50 min
Fagiolini insaporiti
25min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Insalata di riso (TM6)
40min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1h
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 min
Patate e fagiolini al pesto
35min