Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla
-
1
scalogno a metà
of 1 spicchio di aglio -
30
g di pancetta di maiale a cubetti
of 30 g di cubetti di lardo - 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 450 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- 50 g di passata di pomodoro
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio raso di sale
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 4 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1209 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1543.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di lenticchie
1h 30min
Brodo di gallina
4h 10 min
Zuppa di legumi vegetariana
40min
Zuppa di patate e funghi
20 phút
Zuppa di lenticchie con patate dolci e pasta
35 phút
Zuppa di lenticchie al profumo di timo
35 phút
Zuppetta di ceci
45 phút
Minestrone di lenticchie e patate
45 phút
Zuppa di fagioli e coriandolo
1h 20min
Zuppa di lenticchie
50 Min
Zuppa di ceci e rosmarino
1h
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min